Комедийната звезда Антон Радичев, който преди броени дни навърши 75 години,

...
Комедийната звезда Антон Радичев, който преди броени дни навърши 75 години,
Коментари Харесай

Сензационна промяна за легенда от Оркестър без име!

Комедийната звезда Антон Радичев, който преди броени дни навърши 75 години, се е оженил тайно за своята спътница в живота Емилия Боянова. Дамата, спечелила сърцето на артиста, е поетеса и двамата дълго време живееха на семейни начала. Отскоро обаче Радичев я нарича  " моята брачна половинка “, издавайки, че са сключили брак под секрет, без за сватбата им да се разчува в актьорските среди, написа " Ретро ".

Антон и Емилия отдавна обмисляли да узаконят връзката си, само че не им се желало да вършат обилни тържества, както е съвременно измежду младежите, тъй като считали, че от дълго време им е предходна възрастта за купони.

Разбира се, полели мотива на ресторант, с цел да им върви безоблачно в брачния живот.Меденият месец на фамилията ще бъде в обичания и на двама им Созопол, където те отдъхват всяко лято. Радичев съумява да уреди себе си и жена си с карти за креативната база на Народния спектакъл, намираща се в Созопол, където артистите от трупата могат да почиват с околните си против алегорични суми от към 10 лв. на нощувка.

Досега всяка година комикът от " Клуб НЛО “ прекарва почивката си с сътрудника си Георги Мамалев и неговата брачна половинка Ели.

" Тази година, за жалост, няма да сме дружно. Той ще бъде предходната промяна. Не можахме да си засечем графиците “, съжалява Радичев, който към този момент е стегнал багажа за морето. В куфарите с жена му наложително поставят домашно кисело зеле и ракийка. Новата брачна половинка на артиста правела страхотни сарми, които той обичал да си хапва и зиме, и лете.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР